• VM Plastvinduer & Døre - Kvalitet hos VM Plastvinduer og døre
 

Vinduer, døre og facader - bæredygtige og innovative

Schüco er en af de førende leverandører af vindues-, dør- og facadesystemer i alumnium, PVC og stål af høj kvalitet. Produkter fra Schüco anvendes i millioner af projekter over hele verden og opfylder de højeste krav til design, komfort, sikkerhed og energieffektivitet.

Selskabet og dets forretningsområder aluminium, stål samt PVC-U leverer specialfremstillede produkter til nybyggeri og renovering, som er designet til at opfylde brugernes individuelle behov i alle klimazoner. Med 4.800 ansatte og 12.000 samarbejdspartnere er Schüco repræsenteret i mere end 80 lande og opnåede i 2014 en omsætning på 1,425 milliarder euro.
 
Læs mere

 

Som medlem af Dansk Byggeri er dine privatkunder sikret med Byg Garanti. Det er der mange forbrugere der er glade for. Derfor giver Byg Garanti ikke kun kunderne sikkerhed - men det giver også dig en konkurrencefordel.
 
Læs mere

20 år efter vedtagelsen af byggevaredirektivet, er der i EU opnået enighed om en fælles produktstandard for vinduer og yderdøre, DS/EN 14351-1.
Fra den 1. febuar 2010 skal alle vinduer og yderdøre, der briges på markedet i hele EU, være CE-mærket.
Pr. 1. Juli 2013 trådte nye mærkningsregler i kraft da CE-mærkningen skal supplere en Declaration of Performance (DOP-ydeevne-deklaration)

 
Læs mere

© Copyright 2019 | VM Plastvinduer & Døre | Tindbjergvej 3 | 8600 Silkeborg | Tlf: 8683 6433 | 

Kontakt os
Kontakt os